Podria ser art contemporani

Des del juny del 2013 fins al febrer del 2014 vaig penjar a Instagram 100 imatges que em recordaven l’obra d’algun artista, o que podrien ser interpretades com a art contemporani

 

4 Respostes a “Podria ser art contemporani”

 1. Marga Madrigal Criado ha dit:

  Jo, com estudiant de Belles Arts a la UB, veig en moltes de les fotos, una mirada molt contemporània, que no és qualsevulla cosa. Considero que l´enfocament i el detall triat no ha estat a l´atzar, sinó des de la mirada d´una persona que fa art. Potser d´un artista, o potser d´un treballador de l´art, però en qualsevol cas, és la mirada d´una persona que sap mirar d´altra forma.
  Jo veig reminiscències de molts artistes (pintors, escultors…)en aquestes fotos d´Instagram. “Reconec” un Ginovart en la porta d´una disco, un Brancusi en un cargol de taula, un Tàpies en un cendrer improvisat…
  Crec que hi ha moltes imatges, que tretes del seu context , donen peu a veritables obres del denominat Art Contemporani. Hi ha d´altres que encara que es pretengui aconseguir el mateix, sempre quedaran com el que són…imatges quotidianes anodines.

  • Ferran ha dit:

   Gràcies pel comentari Marga,
   Tens raó en que quan les vaig anar fent, en algunes jo hi veia una relació directa amb l’obra d’algun artista, i en altres no, si més no en artistes que jo conegui.

   ferran

 2. linlin wang ha dit:

  Cada uno es una nueva forma de composición! Me gusta mucho.

Què en penses?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *