salutació

Fa temps que dono voltes a la possibiitat de tenir un espai, un espai real però no físic, on poder-hi anar endreçant idees, projectes, alguna cosa feta, escrita o intuida. De fet hi dono voltes, perquè hi ha gent propera que hi creu molt, que porten mesos intentat convencer-me. Al final han aconseguit que faci el pas, que venci la mandra i alguna malfiança… i aquí estic.

Tot i que heu estat uns quants que m’heu empès fins aquí, res hauría estat possible sense la fe i la tenacitat de l’Ariadna Muñoz, ella ha estat el corcó i a ella li dec el disseny de l’espai i l’aprenentage de les quatre coses necessàries per poder-ho fer funcionar.

5 Respostes a “salutació”

 1. Ariadna ha dit:

  salutació del @ferranfarre des del seu nou espai personal: http://t.co/khZNbby1

 2. Ariadna ha dit:

  Ha estat un plaer ajudar-te a fer us pas en la creació d’aquest espai, del què segur que molts en gaudiran. Ara et toca a tu omplir-lo!

  petons,

 3. Xavier ha dit:

  Ànim Ferran! Segur ens explicaràs coses molt interessants. Tot és posar-s’hi.
  Fins aviat

 4. Laura ha dit:

  Ja era hora! l’afegeixo als meus favorits i ja pots pujar-hi de peus: hi entraré sovint. Tens molt que aportar i nosaltres molt per aprendre.
  Ari! Gràcies per aquest regal de Nadal!

 5. En penso que ell té a dir i a fer. Es veu d’una hora lluny. Ara, ja m’agradaria ser funcionari on hi té el taller, encara que allí on en sóc té el seu paisatge, ben mirat.
  A la del disseny ja la vinc “rascant” pel seu cop de mà, però tinc menys constància que ella feina.
  Enhorabona a tots dos, i a veure que en surt del barret d’aquest màgic.

Què en penses?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *